Murermester Ries

Søger du en murer i Varde med erfaring og høj faglighed omkring Varde, er Murermester Ries et oplagt valg. Selskabet ledes af murermester Poul Ries, der har erfaring som selvstændig murer siden 1986. Din mureropgave udføres altså af kompetente hænder, der har lang erfaring i branchen, når du vælger Murermester Ries. Vi har desuden indgående kendskab til lokalområdet.

 

Din lokale murermester

I 2009 startede Ries Aps v/ Murermester Poul Ries i Varde. Siden har vi hjulpet mange kunder i området. Facaderenovering, ombygning af garage eller nyt køkken og bad - vores kompetencegrundlag er bredt, og vi kan også hjælpe dig. Har du brug for hjælp til dit projekt tager vi gerne en uforpligtende snak. I denne forbindelse giver vi gerne vores gode råd til opgaven.

Vi har bl.a. erfaring med renoveringsopgaver, ombygning og tilbygning, flisearbejde, omfugning af murværk samt reparationer og vedligeholdelse. Søger du murerarbejde uden for ovenstående arbejdsområder, kan vi tilbyde at udføre de fleste opgaver - kontakt os gerne for at høre nærmere. Vores kunder består både af private hjem samt private erhverv og offentlige virksomheder. Vi har også erfaring med mange forskellige hustyper - så har du brug for en murer til en specialopgave, giver vi gerne vores uforpligtende bud, hvis du kontakter os.

 

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om vores virksomhed, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på murerarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 30 88 99. Vi udfører hovedsageligt opgaver i Varde, Esbjerg og omegn.

Top