Flisearbejde til ude og inde

Søger du en kompetent murermester, der har erfaring med flisearbejde? Som murer har vi mere end 30 års erfaring med flisearbejde, og vi tilbyder at udføre en bred vifte af fliseopgaver. Vi har allerede hjulpet mange kunder med flisearbejde, og vi hjælper også gerne dig.

 

Fliser til badeværelse og mere

Drømmer du om renovering af dit badeværelse eller et helt nyt? Vi tilgår enhver fliseopgave med stor omhu, og arbejdet skal derfor planlægges grundigt inden påbegyndelse. Fliselægning er en omhyggelig proces, der kræver høj koncentration og fingerfærdighed. Derfor er det forebyggende planlægningsarbejde også afgørende for udførelsens succes. Ved at vælge en erfaren håndværker, kan du være sikker på naturlige og flotte overgange fliserne imellem.

Har du brug for flisearbejde i særlige bygninger, f.eks. fredede bygninger eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi har stor erfaring i at rådgive kunder, og vi sørger for at holde os opdaterede inden for tendenserne - både i forhold til moden og metoderne. Vi rådgiver derfor altid kunden om flisetyper, der passer særligt til rummets funktion og udseende. Eksempelvis bør der tages hensyn til eventuelle vådrum ved valg af fliser.

 

Ring til os i dag

Vi ønsker at udføre dine drømme om badeværelse, terrasse eller andet. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, eller vil du modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 26 30 88 99. Vores kunder er hovedsageligt fra Varde, Esbjerg og omegn.

Top