Ombygning og tilbygning

Vil du have ombygget en nedslidt bygningsdel, eller ønsker du dig en tilbygning til huset, sommerhuset eller virksomheden? Hos Murermester Ries i Varde udfører vi tilbygninger og ombygninger i absolut topkvalitet.

 

Efter dine ønsker

Vi udfører altid opgaven ud fra dine konkrete ønsker til slutproduktet. Det betyder, at vi indleder opgaven med en samtale, der har til hensigt at give os et indblik i dine tanker omkring projektet. Vi stiller naturligvis vores fulde kompetencer og lange erfaring til rådighed i forbindelse med denne indledende proces. Herefter planlægger og udfører vi ombygningen eller tilbygningen i den stil, du ønsker. Vil du eksempelvis have en tilbygning udført i samme stil som den eksisterende bygning, kan vi naturligvis gøre dette. Har du brug for en tilbygning, der skal bruges til erhverv eller med en anden funktion end den eksisterende bygning, kan vi også udføre det. Sidstnævnte mulighed er oplagt, hvis du f.eks. skal have erhverv på matriklen, eller ønsker tilbygning af en butiks- eller kontor-del til din virksomhed.

Er din bolig eller virksomhed derimod så nedslidt, at det ikke kan betale sig at renovere eller reparere den, er ombygning en oplagt mulighed. Herved kan du selv konstruere den nye funktion samt udseende af bygningen.

 

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om til- og ombygning, er du velkommen til at ringe på telefon 26 30 88 99. Vi tager gerne en uforpligtende snak og giver et tilbud til dig. Vores kunder er hovedsageligt fra Varde, Esbjerg og omegn.

Top