Renovering af facader

Renovering af facader

Vil du give nyt liv til de udvendige facader på dit hus eller virksomhed? Hos Murermester Ries tilbyder vi udførelse af renoveringsopgaver af udvendige facader. Vi har lang erfaring inden for branchen, og vi besidder herigennem stor ekspertise, hvilket gør os i stand til at levere et produkt i høj kvalitet samt kyndig rådgivning igennem hele processen.

Facaderenovering for dig

Oplever du revner i dit murværk eller soklerne, afskalninger blot falmet farve? Husets udvendige facade kræver opmærksomhed, og det kan hurtigt komme til at se slidt ud. Har facaden på din ejendom taget hårdt imod vejrets prøvelser, kan facaderenovering skabe nyt liv. Det giver et renere, skarpere og mere professionelt samt moderne udseende til dit hjem eller din virksomhed.

I forbindelse med renovering af udvendige facader tilbyder vi bl.a. facaderensning og facademaling, reparation og reetablering samt genopbygning. Det betyder, at vi har kompetencerne til at varetage alle slags renoveringsopgaver af facader - også hvis du ønsker sandblæsning. Vi udfører renovering for både private kunder samt erhvervskunder, der ønsker nyt liv til deres bygning. I forbindelse med enhver opgave, er kyndig rådgivning første skridt. Derfor starter vi altid med at kortlægge dine muligheder samt høre om dine forventninger. På denne vis undgår vi misforståelser, og du opnår størst tilfredshed.

Vil du vide mere?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på renovering af dine udvendige facader, eller vil du blot høre mere om vores tilbud, er du særdeles velkommen til at kontakte os på telefon 26 30 88 99. Vores kunder kommer hovedsageligt fra Varde og Esbjerg - vi er en murer i Varde dækker hele omegnen.

Top